Nieuws

AR Holding gaat van start!

1 juni 2023

Met trots verkondigen wij dat vanuit de vertrouwde vestiging in Roosendaal AR Holding vandaag van start gaat! Zoals u van ons gewend bent zijn wij actief in de staalindustrie, offshore en totaalbouw. Met AR Structural B.V. zijn wij actief op de staalmarkt en met AR Bouw B.V. zijn wij actief op de bouwmarkt.

Deze vennootschappen opereren samen vanuit het vertrouwde adres aan de Belder 101 in Roosendaal. Op dit adres houden we kantoor en hebben we ruim 30.000 m² aan eigen in-house productiefaciliteiten.

Een kundige en zeer gemotiveerde groep medewerkers is bijzonder gemotiveerd in dienst getreden bij de nieuwe vennootschappen. Op basis van hun kennis, kunde en gedrevenheid gekoppeld aan een sterke financiële basis zijn wij in staat om uiteenlopende bouw- en staalbouwprojecten te ontwerpen en bouwen.

Wij hebben veel vertrouwen in de toekomst en hopen op uw vertrouwen om samen met ons prachtige projecten te gaan realiseren. Mochten er vragen zijn, kun u contact met ons opnemen via onze contactpagina.