Over ons

Wij maken complex makkelijk
Geen project te complex

Geen project is voor ons te complex. Het daagt ons uit en brengt het beste in ons naar boven. Of het nou te maken heeft met de constructie, locatie of omgeving, of wie onze partners zijn.

Hoe groot de ambitie ook is, op Robust Structures kun je bouwen. En we bouwen altijd samen met jou.

We gaan verder voor elkaar. We denken vanaf het begin mee, en vanuit onze kennis bieden we een oplossing die bij jouw situatie past. Want alle projecten verdienen een unieke aanpak.

Meer dan 50 jaar ervaring

Nationale- en internationale projecten

Productie- & coatingcapaciteit van 25.000 ton per jaar

30.000 m² terrein met in-house productie

Algemene aannemersrol & projectmanagement

Ontwerp- en bouwprojecten

Gespecialiseerd in turn-key projecten

Hybride staal- en betonconstructies

Ervaring in

Kennis van

In house

Alle projecten verdienen een unieke aanpak. Dat is onze overtuiging. Daarom beloven we dat we complex makkelijk maken. Dit is het gevoel dat we willen overbrengen aan iedereen die met Robust Structures in contact komt. We zorgen ervoor dat elke klant zich gehoord en geholpen voelt.

Dit maken we waar aan de hand van onze vijf kernwaarden. Betrokken is onze eigenwaarde, de waarde waar we bekend om willen staan. Daarnaast zijn we in onze kern vindingrijk en verbindend. Robust Structures is een deskundige en betrouwbare organisatie en door de combinatie van deze waarden, groeien we verder.

Vindingrijk

Vindingrijk

We komen met verrassende oplossingen
Elk project is voor ons uniek. Het drijft ons en daagt ons uit om anders te denken. Dit doen we liefst vanaf het allereerste moment in het proces. Zo komen we niet met zomaar oplossingen waar elke partij op uitkomt, maar verrassen we met een aanpak die elk project op de juiste manier realiseert.

Betrokken

We gaan verder voor elkaar
In ons werk zijn we begaan met elkaar. We zetten graag dat extra stapje, gaan nog verder, en zijn altijd bereid elkaar te ondersteunen. We werken voor en met elkaar. Want alleen samen komen we tot passende oplossingen. Daar hebben we iedereen voor nodig.

Verbindend

We brengen mensen en oplossingen samen
Het beste resultaat realiseer je met elkaar. Met de juiste mensen op het juiste moment voor ieder project. Robust Structures doet dit niet alleen door samen te werken. We zijn hierin de verbindende factor. We komen tot oplossingen door mensen en ideeën samen te brengen en de relatie met deze partijen op te bouwen.

Deskundig

We combineren kennis, kunde en ervaring
Bij Robust Structures weten we waar we het over hebben. En deze deskundigheid komt niet zomaar tot stand. We brengen theorie, praktijk en talent bij elkaar. Voor ieder probleem hebben we een deskundige oplossing die we aan de hand van inhoudelijke kennis tot leven brengen.

Betrouwbaar

We komen onze afspraken na
Op Robust Structures kan je bouwen. Want bij ons is beloofd ook echt beloofd. We zorgen ervoor dat jij altijd met zekerheid het project ingaat. En verandert er toch iets waar we samen niet omheen kunnen? Dan maken we gewoon opnieuw duidelijke afspraken met elkaar. Om zo ieder project tot een goed einde te brengen.

Robust Structures van 1973 tot vandaag

1973
1 juni 2023
18 april 2024

SCZ B.V. werd opgericht

Staalconstructie Zeeland, afgekort SCZ B.V. werd opgericht. In de daaropvolgende jaren vonden de nodige overnames plaats en groeide de onderneming razendsnel uit tot een van de bekendste staal- en bouwbedrijven in de Benelux als ook internationaal. Vele prachtige projecten werden gebouwd en opgeleverd. Hierover is meer te lezen onder projecten.

AR Holding B.V. gaat van start

Op 1 juni 2023 verkondigden wij dat we dat AR Holding van start ging. Hierbij waren we actief in de staalindustrie, de offshore en de totaalbouw. Met AR Structural B.V. waren we actief op de staalmarkt en met AR Bouw B.V. zijn wij actief op de bouwmarkt. Deze vennootschappen opereerden samen vanuit het vertrouwde adres aan de Belder 101 in Roosendaal, waar ruim 30.000 m² in-house productiefaciliteiten ligt.

Nieuwe naam voor de onderneming: Robust Structures

Met trots introduceerden wij op 18 april de nieuwe naam voor onze organisatie. Robust Structures staat voor ROosendaal BUildings en STeel Structures Waarom een nieuwe naam? Omdat wij geloven in de kracht van innovatie om complex makkelijk te maken. Robust Structures is meer dan gewoon een nieuwe naam, het is een belofte om met jarenlange expertise hét verschil te maken. Hoe groot de ambitie ook is, op Robust Structures kun je bouwen. En wij bouwen altijd samen met jou. Graag gaan wij de samenwerking aan!